Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Європейської Солідарності проголосували за програму тероборони Львова

У Львівській міській раді прийняли Програму заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки. За неї проголосували на пленарному засіданні сесії ЛМР сьогодні, 17 лютого.

На реалізацію заходів з тероборони у бюджеті міста зарезервували 20 мільйонів гривень. Про це Гал-інфо розповів голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик. 

За його словами, над програмою працювали депутати разом із працівниками Львівської міськради. Передбачають матеріально-технічне забезпечення 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та добровольчих формувань, вишколи та навчання з домедичної допомоги для мешканців та школярів, обладнання сховища для хворих та медиків у 1 ТМО на вул. Миколайчука, 9 тощо. 

"Депутати наполягали на створенні такої програми, бо зараз маємо такий непевний час, ми усі маємо бути готові. Готували документ разом із працівниками міської ради, було немало дискусій, також консультувалися зі спеціалістами, з керівництвом 103-ї бригади тероборони, щоб з перших вуст почути, що потрібно зробити місту для реальної підготовки, а не лише декларації готовності на папері.  Зрештою, ми вийшли сьогодні в сесійну залу із готовим документом, який є найкращим для мешканців Львова в нинішніх умовах. По коштах ми зараз закладаємо на ці потреби 20 мільйонів гривень", - розповів Петро Адамик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ