Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Державний сервіс, що їздить до громадян. Як працює мобільний сервісний центр МВС

За декілька місяців роботи мобільного сервісного центру МВС на Львівщині вдалось надати понад 300 послуг мешканцям віддалених районів області, де немає стаціонарних центрів. Які послуги можна отримати та як замовити виїзд мобільного сервісу розказали у регіональному сервісному центрі МВС.

Мобільний сервісний центр МВС надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей у віддалених районах області, де немає стаціонарних центрів.

У кожному мобільному центрі працюють два адміністратори та експерт, який проводить експертизу транспортних засобів. Стандарти сервісу такі ж як і у стаціонарних центрах — наприклад, час на обмін посвідчення водія не перевищує 20-30  хвилин, адже воно друкується прямо на місці на спеціальному принтері з усіма ступенями захисту та за допомогою новітніх технічних засобів, якими обладнано мобільний сервісний центр МВС.

«Мобільний сервіс готовий виїхати у будь-який населений пункт Львівщини. Для цього потрібно звернутися до місцевих органів виконавчої влади, які передають нам запити від громадян, і слідкувати за графіком виїздів на сайті сервісних центрів МВС. Мобільний центр за декілька місяців надав понад 300 послуг, тим самим зекономлено час людей, яким не довелося їхати за декілька десятків кілометрів до найближчого центру. Настав час, коли державний сервіс сам їде до громадян»,- розповів Олександр Плашовецький, в.о директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Працює мобільний центр на запит від місцевих органів виконавчої влади. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи, графік роботи МСЦ МВС та інтерактивну карту маршрутів на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ