Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для чого і як Ганущин повезе депутатів до Києва?

Львівський журналіст Роман Онишкевич прокоментував на своїй Facebook-сторінці ініціативу голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина провести виїзну сесії під стінами Верховної ради України.

Як зазначає Роман Онишкевич, були дискусії, 16 чи 17 липня прийматимуть у парламенті законопроект нардепа Бужанського щодо паскудних поправок до мовного закону. Дата жодного значення немає, тому що на думку журналіста законопроект не пройде. Але голова Львівської обласної ради на правах реклами оголосив у Фейсбуці проведення протестної сесії Львівської облради 17 липня під стінами ради Верховної.

Роман Онишкевич зазначає, що при цьому, пан Ганущин не спромігся повідомити громаді, в який спосіб депутати добиратимуться на сесію в Київ, чи передбачені на це бюджетні гроші, яка процедура і легітимність тої сесії і, в принципі, для чого туди їхати, якщо відомо, що законопроект – це лише піар-хід.

"При чому піар-хід негідника-ляльки, ниточкою якою водить той же господар, що й водить за ниточку татуськом Ганущина. Не вмію малювати схеми, тому викладаю текстом. А ви вже собі малюйте. Звісно, все нижче описане – виключно мої особистісні судження.

1. У місті Дніпро у жовтні, як і всюди, вибори мера. Діючий голова Філатов, який колись ходив під Коломойським, крепко з олігархом розісрався, і останній вирішив його покарати за непослух. Шанси подолати Філатова у Дніпрі має Максим Бужанський, народний депутат, негідник і слуга народу по квоті Бєні. Реальні шанси, до речі. Аби добрати, треба спрацювати на російськомовний електорат Дніпра, якого там відсотків 80%, якби українським патріотам це не було прикро.

2. Бужанський піариться на одіозному законопроекті, який прогнозовано викликає бурю у суспільстві, піднімаючи таким чином свій рейтинг серед власного електорату.

3. За оцінками експертів ))), Бужанський є креатурою Коломойського, як групою Коломойського у Верховній Раді вважають «За майбутнє».

4. До групи «За майбутнє» входить народний депутат від Львівщини Ярослав Дубневич (можливо, з біди, а не по волі серця, але зараз не про то).

5. Зафіксовуємо, що і Бужанський, і Дубневич виявляються під впливом одного олігарха. Тепер враховуємо, що згаданий вище Ганущин багато років був офіційним помічником Ярослава Дубневича, і, як вважають експерти ))), продовжує перебувати під його впливом.

6. Відтак що маємо на виході: Коломойському треба змістити непослуха Філатова – потенційний кандидат олігарха Бужанський париться на непрохідному законі – Аби підсилити значущість Бужанського, Львівщина, значною мірою контрольована Дубневичем, який, своєю чергою, входить у парламентську групу з орбіти Коломойського, волею підконтрольного Дубневичем Ганущина має відрядити на Київ аж цілу сесію.

7. Зрештою, а що мені до того. Всі паряться, а я, як дурень, дивуюся. У нас вже в області всі проблеми вирішені, то чом Ганущину «під задачу» не провести сесію в Києві. Високі люди ж попросили. Принагідно і собі до рейтигу пару копійок можна заробити", - зазначає Роман Онишкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ