Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, організували краєзнавчо-туристичну подорож

1/3
28 вересня сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, відправились у краєзнавчо-туристичну подорож у наскельне місто-фортецю «Тустань». Організували відпочинок працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб. Про це 2 жовтня повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Учасники поїздки мали можливість побачити багатство рідної землі, красу природи, взяли участь у екскурсії історичною пам’яткою – залишками фортеці Тустань, музеєм, а також культурним центром  «Хата у Глубокім». Мандрівка розпочалась екскурсією в музеї в с. Урич, протягом якої учасники мали можливість дізнатись історію та призначення наскельної фортеці, оглянути макет вигляду фортеці в IX-XVI ст., почути цікаві історії, оглянути знахідки побутових приладь. Наступним пунктом подорожі була екскурсія на скелі –  залишки фортеці, протягом якої учасники мали змогу піднятись на скелю та оглянути навколишні простори з висоти. Також всі охочі мали можливість скуштувати чистої, прохолодної джерельної води неподалік від скель», кажуть організатори.

Зі слів організаторів,  повертаючись до Львова, учасники поїздки завітали у бойківську хату – культурний центр, де зібрані зразки предметів побуту різних часів тієї місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ