Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині таки запрацює об'єднаний Центр екстерної медицини і медицини катастроф

До кінця літа на Львівщині запрацює об'єднаний Центр екстерної медицини і медицини катастроф. Про це сьогодні, 13 червня, в коментарі для Гал-інфо повідомив Богдан Чечотка, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

За його словами, сьогодні мають відбутися збори, де вже чітко буде напрацьовано дорожню карту для Центру екстерної медицини і медицини катастроф.

"Десь у середині серпня ми б мали вийти вже на цілком нову медичну структуру. Нагадаю, при реорганізації не передбачається скорочення персоналу, там, навпаки, брак кадрів. Відтак, ті скорочення, які нині маємо через оптимізацію закладів охорони здоров'я, можна було в переправити на "швидку", - розповів Богдан Чечотка.

Щодо того, хто обійме посаду директора Центру екстерної медицини і медицини катастроф, то має відбудеться конкурс. На цьому наполягає депутатський корпус Львівської обласної ради. Однак станом на сьогодні про деталі цього конкурсу ще нічого невідомо", - додав Богдан Чечотка.

Нагадаємо, ще у січні цього року на сесію Львівської обласної ради було подано проект рішення про ліквідацію трьох юридичних підрозділів, а саме: Станції екстреної медичної допомоги м. Львова, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та станції швидкої допомоги у м. Дрогобича. На місці цих підрозділів планується зробити єдиний Центр медицини і катастроф з новою вакантною посадою в.о. директора.

Як запевняє Богдан Чечотка ніхто із медичного персоналу не постраждає, лише керівники, які втратять свої посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ