Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Києва вперше приїжджає співзасновник Apple Стів Возняк

До Києва вперше приїжджає співзасновник Apple Стів Возняк. Айті-геній відвідає OLEROM FORUM 1 – одну з наймасштабніших бізнес-тусовок в Східній Європі.

Рано чи пізно кожному з нас приходить в голову унікальна бізнес-ідея, яка може принести успіх. Але коли настав час переходити від креативу до конкретних кроків – будь то написання бізнес-плану, пошук інвесторів або презентація проекту – стартапера сковує страх. В голову лізуть підступні думки: раптом не впораюся, не вистачить грошей або ідея не сподобається оточуючим? Від сумнівів може врятувати тільки один засіб: спілкування з такими, що відбулися бізнесменами, проекти яких давно стали номером один у всьому світі.

Така можливість у українців з'явиться 30 вересня та 1 жовтня. У ці дні, завдяки компанії OLEROM, до Києва вперше приїдуть легендарні представники Кремнієвої долини – співзасновник компанії Apple Стів Возняк, співзасновник краудфандингової платформи Kickstarter Чарльз Адлер, розробник технології розпізнавання голосу Siri Адам Чейер. Айті-генії відвідають OLEROM FORUM 1 – одну з наймасштабніших бізнес-тусовок в Східній Європі. Тут вони поділяться секретами досягнення успіху і досвідом подолання труднощів, і ці лекції стануть для слухачів чудовою мотивацією в підкоренні нових вершин.

Не випадково Стів Возняк запевняє: "Ті божевільні, хто вважає, що вони можуть змінити світ, в кінці кінців його і змінюють". А Чарльз Адлер нагадує: не потрібно поспішати стати лідером на ринку або зациклюватися на конкуренції – важливіше зосередитися на суті стартапу, оптимізувати процеси і наполегливо рухатися до головної мети. Напевно варто прислухатися до рекомендацій бізнес-гуру.

Сьогодні

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ