Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова 22 жовтня приїде вистава про війну “Чуваки не святкують, або Ukrainian”

Цю постановку називають “ковтком свіжого повітря в театральному житті України”

“Чуваки не святкують, або Ukrainian - вистава про війну з росією та зміни в українському суспільстві за останніх кілька років. Хоча в центрі сюжету - не сама війна, а життя одного українця, який розповідає про свої дитинство і юність в Конотопі, а також про війну, любов, дружбу та зраду одночасно. Львівська прем’єра постановки відбудеться 22 жовтня на сцені Львівського театру ім. Лесі Українки. Початок - о 18:00.

Продюсер Михайло Бондаренко зібрав для роботи над виставою “Чуваки не святкують, або Ukrainian унікальну команду. П'єса написана за творами сучасного письменника, заслуженого журналіста України, телевізійного режисера, музиканта Руслана Горового. Музика та слова пісень, що звучать в саундтреку постановки, – теж його. І хоч це не перша вистава за творами Горового, але перша, де сам автор ще й грає на сцені. Це акторський дебют Руслана.

Тандем Горовому складає Дмитро Усов – актор Одеського українського театру ім. Василька, київських Дикого театру та Театру на Липках. Режисер вистави - Максим Голенко, сьогоднішний художній керівник Національного театру ім. Марії Заньковецької. Сценограф та костюми – неперевершена Леся Головач, художник – найвідомійший плакатист України Нікіта Тітов.

Новітня класика, яка декому відкриє очі на правду, про яку мовчать, декому допоможе зрозуміти серйозність ситуації, замість сидіння в гаджеті, а іншим - зможе просто підняти настрій і змусити вірити в найкраще майбутнє.   

“Чуваки не святкують, або Ukrainian можна описати як театрально-музичну, колоритну та динамічну виставу, яка тримає глядача увесь час у постійному напруженні, а також дивує неочікуваними розвитками подій і манерою постанови.   

Шквал емоцій, що викликає вистава, — від гомеричного сміху до межі «больового порогу свідомості» — змусять по-новому зрозуміти й оцінити те, що є основою нашого життя: мудрість предків, батьківську любов і синівську самопожертву, ціну смерті та зради, непорушність віри у те, що все буде Україна і ми обов'язково здолаємо наших ворогів.   

Увага! Вистава 16+, використовується ненормативна лексика.

Квитки на виставу “Чуваки не святкують, або Ukrainian 22 жовтня у Львові (в Театрі Лесі) доступні онлайн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ