Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До відзначення 760-ліття Львова запустили новий логотип

Від сьогодні запустили новий логотип міста Львова з нагоди відзначення 760-ліття, а також багато промоційних акцій – спеціальний сайт, готуються до друку прапорці на електротранспорт, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Нове лого – 760 Відкритий для світу. Новий логотип міста, який буде протягом року, від сьогоднішнього дня і увесь рік буде в місті», - зазначила Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста.

«Також на facebook сторінці Lviv.Travel буде окрема соціальна реклама #ЦеМоєМісто, свого роду конкурс. Потрібно робити фотографії-селфі на фоні міста, будуть відбиратися ці фото і розміщуватись на бордах і сіті-лайтах. Фото відбирається за емоцією, за якістю фото, за впізнаваністю Львова», - відзначила Марта Іванишин.

«На сайті www.760lviv.travel мешканці та гості міста можуть подавати свої цікаві, унікальні історії пов’язані зі Львовом. Їх потрібно також надсилати на електронну пошту [email protected]. Історії будуть відбиратися за своєю цікавістю і кожен зможе розмістити свою історію, пов’язану зі Львовом. Це також може бути як мешканець міста, так і його гість», - додала Марта Іванишин.

Також планується виготовлення прапорів з новим логотипом, які будуть розміщені на міських трамваях та тролейбусах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ