Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Добре що Янукович боягуз, бо вогні Ейфелевої вежі погасили за жителями Львова

Ми повинні дякувати Богові і долі, що Янукович виявився боягузом. Адже він міг, як і Башар Асад, отруїти десяток тисяч Майданівців хімзброєю, постріляти військами, придушити танками. Решта б перетворилися в "помірковану опозицію", а ультра радикали сформували б якийсь ДАІШ. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав колишній нацгвардієць, учасник АТО, який встановив прапор України на телевежі гори Карачун (Слов’янськ) під ворожим вогнем Мирослав Гай.

«Закарпаття оголосило б про незалежність, а Угорщина і Словаччина намагалися б ввести війська, що б вони не запалили повстанський рух уздовж лінії Євросоюзу.

Янукович, швидко б почав втрачати управління, а його війська були б розбиті і відрізані. Тоді звернувшись до Путіна, він попросив би про військову підтримку. І сьогодні б ми слухали останні звернення мешканців Теремків і читали твіти студентів з Борщагівки.

А якась армія Національного визволення хвалилася б відбитими ППО в Харківській області і здійснювала нальоти на Кубань. І де небудь в Парижі погасили б вогні Ейфелевої вежі за жителів Львова, а Польща б збила російський МиГ.

Але нам пощастило, що і Янукович виявився дрефло. Тепер, після третього року війни, ми вже не будемо протягівавать руку Миру окупантам, як це було в Криму. А замість Алеппо - буде птахопад», - написав Гай.

Він також наголосив, що не варто забувати, що в Україні і так триває війна.

«Але війна, яка вже йде і забирає життя, тисячі життів, буде тільки набирати обертів. Закінчиться вона тоді, коли ворог зазнає втрат як в Афгані, або почнуться бойові дії на його території.

Потрібно зрозуміти і визнати, що звичне життя на планеті закінчена. Більше не буде як раніше. Ми повинні продовжувати жити, працювати, рости дітей, боротися з внутрішніми проблемами, ходити на вибори, їздити відпочивати сім'ями, але ... Завжди, десь в пам'яті, повинна зберігатися картина знищеного Алеппо. Це завжди може статися з нами, поки путіновскій режим існує на планеті. Тому, навіть плануючи похід з дітьми на Ялинку, пам'ятайте про Алеппо, нам просто пощастило з "легітимним", - написав Мирослав Гай.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ