Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дружина футболіста Олійника: Денис зламав мені шість ребер і програв 2 мільйони доларів

Дружина хавбека «Вітесс» Дениса Олійника Зоряна розповіла про проблеми в родині, а також про пристрасть чоловіка до азартних ігор.

- Зоряна, останнім часом в соцмережах ви часто критикуєте свого колишнього чоловіка Дениса Олійника, який, за вашими словами, є злісним неплатником аліментів. 

- Якщо брати ситуацію в загальному, то вона вже триває протягом 5 років. Ми з Денисом прожили разом більше 11 років, при цьому одружені були тільки 6. Виховуємо трьох дітей: 6-річну Стефанію, 5-річного Давида-Ніколу і 3-річного Макара. І все було нормально, поки Денис не підписав контракт з «Металістом». Знаєте, великі гроші відразу запаморочили голову молодому хлопцю, який просто не вмів ними правильно розпоряджатися. Ось після цього і почалися серйозні проблеми. Людина просто перестала показуватися вдома. Його не було взагалі. За тиждень я його могла побачити раз, не більше. Наприклад, після ігор він 3-4 дні вдома взагалі не показувався. Але на той час я була вагітна і до того ж втратила старшого сина (син від першого шлюбу Данко Вишинський в 15 років загинув в автокатастрофі), тому мені ніяких конфліктів не хотілося.

Я терпіла, робила вигляд, що все добре. Постійно його підтримувала, намагалася бути красивою, робила з нього чоловіка. Після чого він підписав контракт з «Дніпром» і сталося найжахливіше, що взагалі могло статися.

Коли Денис в «Дніпрі» отримав в десять разів більше, ніж в «Металісті» - він просто збожеволів. Він не те, що додому не приходив, його не було три тижні. Він серйозно підсів на азартні ігри, програвав величезні суми в казино. За два роки Денис програв близько 2 млн доларів. З ним говорили батьки, я, його кодували, але все без толку. Поки він грав в хороших клубах, ми знімали житло, тому що на своє Денис грошей так і не назбирав.

Тоді я від нього втекла до Києва, мені друзі допомогли купити однокімнатну квартиру, щоб було, де діткам жити. Але врешті-решт, ситуація більш-менш зважилася, і нам вдалося налагодити відносини. Незабаром Денис підписав контракт з нідерландським клубом «Вітесс» і, як потім виявилося, там ми йому стали не потрібні.

Після того, як він став грати в «Вітессі», ми його не бачили півроку. До нас він приїхав напередодні Нового року. Все було нормально, він мило спілкувався з дітьми, зі мною, я хотіла нарешті в сімейному колі зустріти свято. Потім Денис сказав, що йде побігати з хлопцями в футбол, мовляв, давно не бачилися, та й форму підтримати потрібно.

Я не була проти, адже це абсолютно нормально. Але Денис прийшов без п'ятнадцяти дванадцять і в «дошку» п'яний. Ми тоді сильно посварилися, я його не пускала в будинок, він примудрився залізти через вікно, розбудив дітей ... На наступний день він полетів назад до Голландії, адже 2 числа у нього була передматчеве тренування. Після цього ми з ним більше не бачилися.

- Зоряна, а чим Денис мотивував своє небажання бачити сім'ю в Нідерландах?

- Спочатку ми їздили до нього, але більше двох місяців я там перебувати з дітьми не могла, нам потрібно було постійно повертатися в Україну. Потім клуб дав нам дозвіл на перебування на території Нідерландів протягом 5 років, але Олійник цим так і не скористався. Він жодного разу мені ці документи не вислав.

На питання «Чому ми не їдемо до тебе?», Денис мені відповідав, що, мовляв, навіщо вам витрачати зайві гроші, в Україні дешевше. Знаю, що у нього жінка там з'явилася, але про це говорити не хочу.

- Скажіть, чоловік вас бив?

- Так. І робив це неодноразово. Розповім про один випадок. Коли ми жили в Харкові, він після чергового загулу прийшов додому п'яний. Я мовчати не стала і у нас розгорілася сварка, внаслідок чого він мене сильно побив, зламав 6 ребер ... Бив ногами ... Довелося викликати міліцію, щоб його заспокоїли.

Крім того, Денису часто сняться кошмари, він прокидався і починав мене душити. Я просила його перевіритися, зайнятися лікуванням цієї проблеми, але він не захотів. Скажу більше, я його боюсь. Через суд домоглася того, щоб ближче, ніж на 100 метрів, він до мене не наближався. Дітей це не стосується. Я ніколи не буду забороняти їм бачитися з батьком, навпаки, я тільки за. Нехай бере їх і проводить часу скільки захоче.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ