Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двічі сирени сповіщали про загрозу з повітря: Максим Козицький про добу в області

За минулу добу, на Львівщині двічі сповіщали про повітряну небезпеку. Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, були загрози повітряного удару з території Білорусі, а також ракетного удару з акваторії Чорного моря.

«Львівщина не зазнала ударів. Дякую нашим бійцям протиповітряної оборони. І вкотре закликаю жителів області не нехтувати своєю безпекою. Коли чуєте сигнал про повітряну тривогу – йдіть в укриття», - очільник області.

Напередодні рейдові групи на Львівщині спіймали ще 10 паліїв сухостою та притягнули їх до відповідальності. За скоєне порушники мають сплатити штраф. 

«Не забувайте, що живемо у воєнний час і пожежі сухої трави можуть прирівнюватись до диверсії. Відповідно до змін, які внесли у ККУ на початку березня, такі дії під час воєнного стану караються позбавленням волі, терміном на 15 років або довічним позбавленням волі», - наголосив Максим Козицький.

Надали прихисток ще понад 5 тисячам людей з інших областей. Від початку повномасштабного вторгнення, за офіційними даними, ми розселили 266 тисяч осіб. Враховуючи людей, які поселились самостійно, на Львівщині зараз перебуває 500 тисяч вимушених переселенців. В області ще є близько 20 тисяч облаштованих місць, де готові поселити людей з регіонів, де тривають бойові дії.

Пункти пропуску на виїзд у Львівській області за добу перетнули 18,5 тисяч українців. Від 24 лютого виїхали за кордон з території нашої області 1 мільйон 343 людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ