Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Диспетчерська усіх перевізників буде у приміщенні, що належить одному з них. В Асоціації проти

GPS-навігатори обласна влада, зокрема очільники Львівської обласної державної адміністрації, хочуть встановити у всіх автобусах регіону. Асоціація перевізників Львівщини вітає таке рішення, адже підприємства за те, аби навести лад із перевезеннями. Водночас, як стало відомо Асоціації перевізників Львівщини, обласна диспетчерська має бути на Стрийському вокзалі (автобусна станція №1), в приміщенні, яке належить одному із перевізників, повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

На думку перевізників, рішення щонайменше дивне: адже це підприємство матиме доступ до баз даних, які мали би бути конфіденційними - і ще й зможе впливати на роботу диспетчерської. Асоціація перевізників Львівщини вбачає у цьому порушенні принципів рівності конкуренції, законів ринку.

Ще один штрих: на офіційному сайті Львівської обласної адміністрації 17 липня 2015 року розмістили таку інформацію про перевізника, що стане «господарем» диспетчерської: «…Лідером серед порушників стало автотранспортне підприємство…, котре позбулось аж трьох маршрутів». Як говорить казка, «і щуку вкинули у річку…».

Асоціація перевізників Львівщини стверджує, що уже знайшла приміщення, яке готові віддати за символічну плату під диспетчерську - тож не можна сказати, що є труднощі із пошуком місця розташування центру відстеження автобусів. Втім, за сорвами самих членів асоціації, уже наприкінці тижня диспетчерську таки відкриватимуть - на Стрийському автовокзалі, у приміщенні одного із перевізників.

Асоціація перевізників Львівщини радить владі Львівщини відкинути корупційні підозри і розмістити обласну диспетчерську в місці, яке було би прийнятним для усіх перевізників, не надавало б переваг жодному гравцеві на ринку. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ