Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кредобанк розвиває співпрацю з PZU Україна з продажу страхових продуктів

Кредобанк розширив співпрацю з ПрАТ СК «ПЗУ Україна» -- страховою компанією з польським капіталом у продажі страхових продуктів.

Відтепер у відділеннях та на веб-сайті банку можна придбати низку пропозицій зі страхування компанії, серед яких – нова програма страхування від нещасних випадків «Незламність». 

Програма «Незламність» дозволяє цивільним особам застрахувати життя і здоров’я від нещасних випадків, пов’язаних з воєнними діями. Поліс покриває нещасні випадки, отримані внаслідок влучання снарядів, мін, куль, обвалів будівель, наслідків пожеж, замінування територій або застосування будь-якої зброї, за винятком зброї масового ураження. Страховий поліс «Незламність» діє в Україні та у всьому світі, окрім територій, де ведуться активні бойові дії та тимчасово окупованих територій. Можлива сума відшкодування – до 500 тисяч гривень, термін – 1, 3 або 5 років.

«Будучи частиною найбільшої фінансової групи PKO Bank Polski, Кредобанк вважає пріоритетною співпрацю з польськими компаніями, що працюють в Україні. Ми раді розширити партнерську співпрацю із страховою компанією «ПЗУ Україна» із продажу лінійки страхових продуктів у відділеннях та електронних каналах банку та сподіваємося, що нова пропозиція «Незламність» допоможе українцям почувати себе більш захищеними в умовах повномасштабної російської агресії»», — говорить перший заступник голови правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк.

«Кредобанк наш давній стратегічний партнер, саме тому реалізацію нової програми страхування від нещасних випадків «Незламність», ми довірили виключно йому.

«Незламність» - це вимога часу. Ми чуємо нашого клієнта, його потреби та розуміємо його страхи, особливо в сьогоднішній ситуації. Сподіваємось, що можливість придбати таку програму та убезпечити своє життя понизить градус щоденної тривоги українців, пов'язаної з воєнними ризиками», - прокоментував  Член Правління  ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Марек Бабіцький.           

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ