Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екскурсія на «Чудо поїзді» та какао з мером Львова: ще 20 військових скористались програмою «Місто лікує»

У межах соціально-культурного проєкту «Місто лікує», захисники України, які зараз перебувають у Львові на лікуванні чи реабілітації, відвідали екскурсію містом.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, військові та їх рідні мали нагоду покататись на екскурсійному «Чудо поїзді», ознайомитись з історією львівської Ратуші та зустрітись з міським головою Львова.

Фото: ЛМР

Понад 20 захисників разом з дружинами та дітьми вчора мали вечірню прогулянку Львовом. Оскільки не всі з них раніше не були у Львові, а під час лікування більшість часу вони проводять на території медичних закладів, проєкт «Місто лікує» дав їм можливість познайомитись з містом ближче.

Спочатку військовослужбовці разом з рідними катались центром Львова на «Чудо поїзді», слухали екскурсію про місто. Пізніше екскурсовод Євген Гулюк познайомив їх з історією львівської Ратуші. Закінчилась прогулянка у кабінеті мера Львова, де вони спілкувались з Андрієм Садовим та пили справжню львівську каву та какао.

Фото: ЛМР

Нагадаємо, «Місто лікує» – це соціально-культурний проєкт Львова, в межах якого для військовослужбовців, які проходять лікування чи реабілітацію у медичних закладах Львівської громади, проводять безкоштовні екскурсії містом. Окрім екскурсій захисники мають нагоду відвідувати музеї, галереї, концерти, кінотеатри, тощо.

Це робиться для того, щоб познайомити захисників зі Львовом та його культурно-мистецьким життям, забезпечити їх культурним дозвіллям як елементу реабілітації для швидкого відновлення здоров’я, для обміну досвідом та культурними особливостями різних регіонів та залучення військових у життя громади поза медичними закладами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ