Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Елегантна броня: топ-5 захищених телефонів Land Rover

Land Rover — один з провідних виробників у сфері захищених мобільників та смартфонів. Його моделі не бояться пилу й води, витримують падіння та мають надзвичайні характеристики автономності.

Такі гаджети стануть відмінним вибором для любителів екстремальних розваг, спортсменів, володарів суворих чоловічих професій і, нащо гріха таїти, навіть маленьких дітей. Короткий огляд найбільш популярних моделей Land Rover в Україні для вас підготували експерти прайс-агрегатора E-Katalog.


Land Rover A6 Extra

Кнопковий телефон з 2,4-дюймовим екраном, а також пило- та вологозахищеним за стандартом IP68 корпусом, що витримує 30-хвилинне перебування під водою. Потужний акумулятор на 9800 мАг забезпечує до 3 місяців автономної роботи в режимі очікування і близько 90 годин — в режимі розмови. За необхідності телефон ленд ровер можна використовувати в якості Power Bank для підзарядки інших гаджетів через порт USB 2.0. Модель A6 Extra обладнана 2-мегапіксельною камерою та слотом для карти пам’яті (до 32 ГБ).


За даними сервісу порівняння цін E-Katalog, ціна телефону Land Rover A6 Extra в інтернет-магазинах України коливається в межах від 1 000 грн до 1 250 грн.


Land Rover D2017

Телефон Land Rover D2017 — ще один монстр автономності, що має батарею на 9800 мАг та пропонує функцію Power Bank. На відміну від моделі A6 Extra, він гірше захищений від води (стандарт IP54): витримує попадання під дощ, але не повне занурення. Однак у D2017 також є певні переваги: ​​наприклад, більш швидкий модуль Bluetooth і навіть вбудована ТВ-антена для перегляду каналів! Великий за мірками кнопочних телефонів 3,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 480 x 320 p надає яскраву, насичену та чітку картинку.


Ціна в інтернет-магазинах — від 1 450 грн до 1 800 грн.


Land Rover X18


5-дюймовий смартфон базового рівня з фізичними навігаційними клавішами під екраном. Має 2 ГБ оперативної та лише 16 ГБ вбудованої пам’яті, проте обсяг сховища можна збільшити за допомогою microSD карти (до 64 ГБ). Камер у Land Rover X18 дві: основна на 8 Мп і фронтальна на 5 Мп. Головні переваги моделі — вологозахист IP68, стійкий до падінь корпус, підтримка двох SIM-карт та хороша автономність (4200 мАг).


Ціна в інтернет-магазинах — від 2 200 грн до 2 300 грн.


Land Rover G1

У порівнянні з Land Rover X18, модель G1 отримала більш чіткий екран з роздільною здатністю HD та потужну батарею на 7500 мАг, від якої можна заряджати інші гаджети. Потужний прогумований корпус з металевими вставками захищений від ударів, проте вологозахисту девайс не має. Обсяг ОЗП смартфона — 2 ГБ, накопичувача — 16 ГБ (є слот для карт пам’яті), роздільна здатність камер — 8 Мп і 2 Мп.


Ціна в інтернет-магазинах — від 2 700 грн до 2 900 грн.


Land Rover V18 Pro

5-дюймовий апарат із продуктивним залізом (ОЗП — 4 ГБ, 8-ядерний процесор), яскравим та соковитим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD +, а також якісною 13-мегапіксельною камерою, що вміє знімати відео в Full HD. Акумулятор ємністю 5 500 мАг забезпечує до трьох днів автономної роботи смартфона при частому використанні. Заявлені максимальний пило- та вологозахист (IP68) і стійкість до падінь з двометрової висоти.


Ціна в інтернет-магазинах — від 3 100 грн до 3 300 грн.


Примітка: дані про розцінки інтернет-продавців взяті з порталу E-Katalog, інформація актуальна станом на квітень 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ