Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фестиваль метал-музики їде до Львова

Цієї суботи у Львові відбудеться фестиваль метал-музики, перша частина якого масштабно стартувала наприкінці серпня в Києві.

Daily Metal Fest – подія, метою якої є популяризація української «важкої» музики. Організований під егідою однойменного онлайн-ЗМІ, фестиваль вже вдруге збирає на одній сцені найцікавіших представників вітчизняної метал-сцени. Перший подібний захід відбувся наприкінці серпня в Києві, а цього разу організатори вирішили розширити географію та привезти подію до Міста Лева.

Учасники фестивалю – яскраві представники жанру, відомі як в Україні, так і закордоном, а також молоді гурти, що впевнено набирають обертів на вітчизняній сцені. Зокрема, хедлайнером фестивалю стане київський power metal гурт Sunrise, чий альбом за останній рік отримав визнання в Японії, Індонезії та інших «металевих» країнах світу. Відкриє фестиваль молодий львівський колектив Рай Із Твоїх Снів.

«Daily Metal Fest – це шанс донести талант та різноманіття української метал-сцени до широкого слухача, – діляться сподіваннями організатори заходу. – Перший фестиваль був досить "експериментальним", але його відвідуваність перевершила наші очікування. Віримо, що прийом львівської публіки виявиться не менш теплим».

Довідка. Daily Metal – онлайн-ЗМІ про українську та зарубіжну метал-музику, що існує з 2012 року.

Daily Metal Fest відбудеться 3-го грудня у львівському клубі Picasso. Початок заходу о 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ