Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Фейкова реформа: Хворих з підозрою на коронавірус, у Львові тестують тільки за гроші

У Львівських лікарнях відмовляють пацієнтам з підозрою на коронавірус у скеруванні в державні лабораторії для проведення тестування за кошти НСЗУ. Про це повідомили джерела Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Як повідомили джерела Гал-інфо, така ситуація зокрема спостерігається в Комунальній міській поліклініці №4, де сімейні лікарі відмовляють у виписані направлень пацієнтам до державних лабораторій, а скеровують на тестування до приватних.

"Нам ніхто грошей на проведення тестування не виділяє. Я за вас платити не буду. Можу вас записати лише на ІФА тестування на кінець жовтня. Я працюю в лікарні і мене безкоштовно ніхто не тестує", - зокрема  зазначила в розмові з пацієнтом одна з лікарів.

Нагадаємо, як нещодавно повідомила заступниця Міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак, пацієнт не має самостійно організовувати своє обстеження на ПЛР- це входить в пакет оплати НСЗУ медзакладу (147 млн.грн отримали 935 медзакладів, в яких працює 1600 мобільних бригад і підписали контракт з НСЗУ).

Сьогодні на ранковому брифінгу: ???? Пояснила алгоритм дій особи у разі появи симптомів COVID-19, таких як гарячка, кашель,...

Опубліковано Iryna Mykychak Понеділок, 7 вересня 2020 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ