Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генеральне прибирання квартири: як досягти ідеальної чистоти вдома

За часів молодих років наших батьків, у кожній сім'ї було прийнято періодично проводити генеральне прибирання оселі.

Для цього збиралися всі члени родини. Навіть діти мали свої обов'язки.

Сьогодні сама потреба в генеральних прибираннях нікуди не поділася. Але все інше дуже змінилося. У наших оселях використані нові матеріали поверхонь, наявна сучасна техніка, за якою потрібен особливий догляд. Водночас з'явилося безліч нових хімічних засобів для чищення, різноманітних витратних матеріалів, новітнього обладнання для прибирання. А головне — розроблені сучасні технології, які дозволяють легко, швидко та якісно проводити прибирання. Все це доступно лише справжнім професіоналам, яких можна найняти, щоб провести генеральне прибирання квартири https://uborka24.com.ua/ua/kliningovi-poslugi/generalne-prybyrannya-kvartyry.

Переваги професіональних клінінгових послуг

Звичайно, будь-яке прибирання, навіть генеральне, можна робити самотужки. Але для того, щоб отримати дійсно якісний результат, краще звернутися до професіоналів. Вони проведуть прибирання вашої оселі комплексно, що особливо важливо для дітей чи алергіків. Давайте на прикладі клінінгової компанії “Уборка 24” розглянемо переваги професійного підходу:

  • Завдяки використанню професійної техніки, ви можете бути впевнені, що пил буде прибрано з усіх, навіть важкодоступних місць і поверхонь.

  • Клінери використовують у роботі сучасні, безпечні для здоров'я хімічні засоби. Вони допоможуть очистити навіть застарілі забруднення на різноманітних поверхнях.

  • Професійний догляд за побутовою електротехнікою подовжує термін її роботи. Так само важливо приділяти окрему увагу сантехніці, для догляду за якою потрібно використовувати не лише спеціальні засоби та витратні матеріали, а й мати неабиякий досвід.

  • До переліку робіт з генерального прибирання входить все необхідне — розкладання речей на місця, вологе та сухе прибирання, миття вікон з обох сторін, очищення сантехнічної та кухонної зон.

Додаткові послуги

Однією з особливостей звернення до професіоналів є те, що ви завжди можете замовити додаткові послуги. Сьогодні великий попит має така послуга, як чистка диванів https://uborka24.com.ua/ua/khimchistka/khimchystka-dyvaniv. Також за бажанням можна замовити: 

  • миття посуду; 

  • миття холодильника всередині; 

  • організацію порядку в шафах різного призначення;

  • прання та прасування; 

  • хімчистку покриття для підлоги та ін.

Замовляючи додаткові послуги ви можете бути впевненими, що ваша оселя буде чистою. 

Вартість на генеральне прибирання від професіоналів

Багато людей відмовляються наймати клінінгову компанію для генерального прибирання через начебто високу вартістю послуг. Але це не відповідає дійсності. Ціну на послуги можна побачити на сайті компанії. До замовлення генерального прибирання ви можете самостійно розрахувати вартість цієї послуги у вашому випадку за допомогою спеціального калькулятора.

Ціна буде варіюватися в залежності від: 

  • призначення приміщення (квартира, будинок, офіс чи комерційна будівля);

  • площі, яку потрібно прибрати;

  • замовлених додаткових послуг.

Пам'ятайте, що замовляючи послугу, ви отримуєте якісне прибирання професіоналами з великим стажем. До того ж вам не потрібно витрачати власні кошти на хімічні засоби, витратні матеріали та сучасне обладнання. Все це входить у вартість генерального прибирання від “Уборка 24”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ