Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадська організація «Стронг Лайф» передала 20 генераторів для 24 ОМБр імені короля Данила

Сьогодні, 1 квітня, громадська організація «Стронг Лайф» у співпраці зі Львівською ОВА передала для 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила благодійну допомогу.

Йдеться про 18 інверторних генераторів 2,5 кВ і 2 генератори з автозапуском 5кВ, від німецького виробника Scheppach.

Громадська організація «Стронг Лайф» допомагає від початку повномасштабної війни. Забезпеченням, документообігом, логістикою та передачею гуманітарної допомоги займаються двоє людей німець Віктор Куксгаузен та українець Любомир Дичко.

«Величезне дякую «Стронг Лайф» за допомогу, а Королівській 24-ці – за подвиги на полі бою.

Уже більше ніж 300 генераторів пішло на фронт завдяки вам, також понад 3000 вогнегасників. Ви підсилили різними видами допомоги 12 бригад, Президентський полк, Нацполіцію, Нацгвардію, ДСНС та багато інших служб і військових формувань нашої країни. Дякую за це.

Окрема вдячність за багатофункціональні електричні ліжка та обладнання, які ви передали медзакладам Львівської області, а також за вогнегасники, генератори і харчі», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Громадська організація не збирає пожертв, закриває усі потреби власними можливостями. Сьогоднішня передача – 500 допомога від ГО «Стронг Лайф» за час повномасштабної війни. 

«Це наша ювілейна допомога. З перших днів повномасштабного вторгнення ми активно допомагаємо ЗСУ. Передаємо обладнання нашим славним воїнам та будемо робити все, щоб його було ще більше, аби військові відчували надійний тил.

Генератори дозволяють бути оперативними, мобільними, адже необхідні для зарядки аеромобільних пристроїв, акумуляторів та інших необхідних приладів. 

За весь час ми не збирали донатів, все робимо власними силами. Співпрацюємо як з державними органами Німеччини, так і з благодійними фондами. Отримуємо допомогу за запитами з Німеччини, а зі свого боку забезпечуємо логістику», – розповів голова ГО «Стронг Лайф» Любомир Дичко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ