Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман сказав, кому на руку пожежа на Інтері

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман очікує від Національної поліції результатів розслідування підпалу офісу телеканалу "Інтер".

Про це він заявив на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Важливо, щоб правоохоронна система дала адекватну відповідь, хто зробив, яка була мета, і саме головне, щоб люди були покарані... Тут важливо дочекатися результатів роботи Національної поліції та їхньої інформації про те, що відбулося і як, для того, щоб довести ситуацію до логічного завершення», - сказав Гройсман.

Учорашні події на телеканалі, на переконання Глави уряду, не входять у рамки розуміння будь-якої нормальної людини. «Тому сьогодні завдання правоохоронної системи, можливо це банально звучить, але зрозуміти це, знайти, хто це зробив, кому це було вигідно», - додав він.

Гройсман припускає, що такий інцидент був на руку тим, хто хоче показати Україну як державу, в якій немає спокою, що ситуація тут дестабілізується. Він наголосив, що усі мають усвідомити одну річ — ми будуємо європейську, демократичну цивілізовану країну. Тому верховенство права та закон в усіх проявах є головними.

Як повідомлялося, у неділю, 4 вересня, під час акції протесту проти редакційної політики телеканалу "Інтер" у студії телекомпанії "Національні інформаційні системи", яка виробляє новини для телеканалу, сталася пожежа. За інформацією ДСНС, за вечір офіс телекомпанії підпалювали двічі.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що у МВС розглядають версії як умисного підпалу телестудії, так і самопідпалу, до якого може бути причетна адміністрація телеканалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ