Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Модератор форуму YES вважає, що Гриценкові незручно говорити про війну та конфлікт з Росією

Модератор провідного форуму YES, Стівен Сакур звернув увагу, що під час свого виступу Анатолій Гриценко не торкнувся питань війни, окупованого Криму та Донбасу, а також жодного разу не згадав Росію. Про це повідомив сайт 24 каналу.
Форум YES

Пан Сакур припустив, що Гриценко не хоче, щоб йому згадували його неефективну роботу на посаді міністра оборони, коли не зміцнювалась оборона України.

«Дуже цікаво, що у сьогоднішній вашій промові Ви вирішили не торкатися конфлікту на Сході, ситуації в Криму, конфлікту з Росією. Хоча, Ви - колишній Міністр оборони. Ви не згадали …тому що не вважаєте, що це буде однією з головних тем майбутніх виборів, чи Ви непокоєтесь через те, що хтось пригадає Вашу роботу на посаді Міністра оборони і те що ви не змінювали збройні сили країни…», - запитав політика модератор форуму YES (дивіться відео з 15.15 хв – редак.)

Також модератор Стівен Сакур, ведучий HardTalk на BBC критично поставився до заяв Гриценка щодо необхідності ввести в Україні окремі елементи авторитаризму, відзначивши, що такі речі погано корелюються з демократією. Гриценко заперечив, згадавши Черчіля, де Голля та Голду Меїр. 

«Ви намагаєтесь реформу проводити в дусі Майдану, водночас нещодавно Ви заявили, що країні варто рекомендувати деякі авторитарні речі, і це може бути позитивом - це не дуже добре вписується в Ваш імідж як лідера демократичних реформ», - докоряв Стівен Сакур політику (дивіться відео з 11.50 хв – редак.)

В суботу, 15 вересня,  Анатолій Гриценко виступив в Києві на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES). 

24tv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ