Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хто претендує на посади керівників філій Суспільного: портрет кандидатів

Хто претендує на посади керівників філій Суспільного: портрет кандидатів, - прес-служба НСТУ.

Конкурсний відбір кандидатів на посади менеджерів та продюсерів регіональних філій Публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" триває. Тож поки учасники відбору проходять співбесіди з конкурсною комісією, пропонуємо вам короткі відомості щодо портрету кандидатів.

Переважна більшість кандидатів на очільників філій середнього віку – 35-49 років. Водночас на посаду продюсера отримано більше заявок від молоді: майже третина (28%) кандидатів віком до 35 років, тоді як на менеджерів – 19%.

Середній вік кандидатів на посаду продюсера – 41 рік, наймолодші – у Одеській, Полтавській, Харківській і Кіровоградській філіях.

Середній вік потенційних менеджерів – 42 роки, а наймолодші – серед кандидатів у Вінницькій і Криворізькій філіях.

Близько 20% кандидатів отримали вищу освіту за декількома спеціальностями. Серед менеджерів найбільше економістів, педагогів, інженерів та юристів. На п’ятому місці – журналісти.

Серед продюсерів найбільш поширені напрями освіти – педагогіка, журналістика та режисура.

Гендерна рівність була досягнута серед кандидатів у продюсери: практично рівна кількість жінок і чоловіків, а на позиції менеджерів – переважають чоловіки (67%/33%).

Більшість потенційних керівників філій Суспільного мають понад 3 роки управлінського досвіду: 60% – серед продюсерів, 70% – серед менеджерів.

"Прозорий механізм відкритого конкурсу дозволив взяти участь усім, хто відчуває в собі сили та має бажання долучитися до побудови суспільного мовлення в регіонах, – зазначив член правління ПАТ "НСТУ", відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури Микола Чернотицький. – Ми раді, що серед кандидатів багато фахівців, котрі поділяють цінності Суспільного та добре знаються на роботі філій в регіонах. Обирати у таких умовах складно, але чіткий алгоритм оцінювання дозволяє нам врахувати сильні сторони кожного та ухвалити спільне виважене рішення".

Нагадаємо, співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій ПАТ НСТУ розпочалися 27 листопада. Заявки на участь у конкурсному відборі подали 234 кандидати: 124 – на позиції продюсерів філій, 110 – на менеджерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ