Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ідеальна вода з хімією для басейну AquaDoctor

Щоб басейн залишався чистим та комфортним для плавання, потрібно встановити фільтр та регулярно знезаражувати водне середовище спеціальними препаратами.

Механічна фільтрація та хімія для басейнів забезпечують комплексний догляд, завдяки якому вода завжди буде чистою та придатною для купання.

Види хімічних препаратів для басейну

Залежно від призначення хімічні засоби діляться на кілька основних груп:

  • Дезінфектанти – знезаражують воду, вбиваючи патогенну мікрофлору.
  • Коагулянти – допомагають боротися з каламутністю води, очищаючи її від дрібних часток забруднень.
  • Альгіциди – знищують водорості та запобігають їх розвитку.
  • Засоби для коригування рівня pH – нормалізують кислотно-лужний баланс води, забезпечуючи ефективну роботу хімії для басейну.
  • Препарати для догляду за чашею – відмивають наліт та грязьові відкладення на поверхнях басейну.

Розберемося докладніше у кожному виді хімічних препаратів для догляду за басейном.

Дезінфектанти

Хлорка – найдешевший та найефективніший спосіб очистити воду від небезпечних вірусів, бактерій та грибків. Тому дезінфікуйте воду препаратами AquaDoctor на основі хлору.

dI5HpIOJpT1sGGXvqkdlPUXFJnxJlh780W3Whj911wEm6kjXabxWjZrvCVPxXNrKiKQyX4IjVXpvgs75lLN9M6A1i7OVk1OYVZcZuQ19cgYGh-zFhS9Y_XQkrg6xaNWfjplZGdD_RR_qtBQmOSifEQPlQBk8bVyMZ9VRUkW6SgOOCKjgu776DRODP0gIgA9WsCefvsVuWhytp2eRCVycysGwiFK60afzWRAfDplVyDzXgKWJgRW3WGhDJBHDwnI_GY6WVRgL5zF1JBNkc_i-Wa56BGA4Ru02kf6nTVxGCUt7X7fB-Kbyotefr_ayTX4DNYx2NgXJat6Bqq9Y5y3h0MIO-b20Ve4xaPpCWP72FhdyyD0Q_1lgwo8CqYyA

Для первинної обробки води застосовуйте хлор швидкої дії. Він випускається в гранулах та таблетках і має однаково високу ефективність. Також використовуйте ці засоби для дезінфекції дуже забрудненої води та для профілактики приблизно 1 раз на місяць.

Хлор повільної дії підходить для регулярної дезінфекції. Він випускається у таблетках вагою по 0.2 кг. Покладіть потрібну кількість препарату в скімер або дозатор. Поки таблетка буде розчинятися, вода буде чистою та придатною для купання. Термін розчинення таблетки становить у середньому 1–2 тижні.

Коагулянти

Коагулянти для басейну AquaDoctor мають однаково високу ефективність та розрізняються лише за формою випуску:

  • Таблетки
  • Рідина
  • Гранули

Таблетований коагулянт випускається у ганчір’яних мішках – картушах, по 5 таблеток у кожному мішку. Рідкий флокулянт ідеально підходить для використання в дозувальній станції. Гранули особливо зручні, якщо в басейні немає скімера, дозатора або дозувальної станції.

wyLAD1oA_4QL54ZOcflLIL7w64ZaBJcMcdrw2i6DKlAz4y-Fyl8K_9kiyBV8-ebTSMXzGIVnB3o2UE6SSIKSu4qOh1Mbgm6Ekk_Dk2rwk2wQ7hrNxoeJwSJ3sZSgcMt3qJ1NeiRt2bIRLK7QzN6_XtJsogQoSb0AKSg9erBy0PUVgCxEB3j4ooIWDDO79A

Альгіциди

Застосовуйте альгіцид після ударної обробки води хлором та для профілактики. Так ви запобіжите розвитку водоростей та появі зеленого кольору води.

Шокова та регулярна дезінфекція альгіцидом відрізняється дозуванням препарату, які зазначені в інструкції.

Засоби для коригування рівня pH

Відхилений від нормального рівня кислотно-лужний баланс знижує якість води. Вона може викликати алергію у людей, що купаються, та сприяти утворенню відкладень на поверхні басейну. Використовуйте препарати AquaDoctor pH- та pH+ для приведення рівня pH до норми 7.2–7.4. Робіть це щоразу перед виконанням шокової обробки води. Кислотно-лужний баланс вимірюйте тестером.

Препарати для догляду за чашею басейну

Існують спеціальні засоби AquaDoctor, що чистять поверхні басейну від мінеральних, жирових та грязьових відкладень. Регулярно застосовуйте ці препарати, та ви запобіжите утворенню нальоту на чаші басейну.

Всі засоби AquaDoctor сертифіковані та у разі правильного використання абсолютно безпечні для людини, а також не шкодять обробці басейну. Дотримуйтесь інструкцій та дозування.

Регулярне застосування якісної хімії для басейну дарує приємне купання з позитивними емоціями та користю для здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ