Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Інформація про погрозу журналісту є неправдивою, - заява

"30 серпня в деяких Інтернет-виданнях Львова опубліковано прес-реліз певної політичної сили, в якому коментується інцидент, що виник між двома громадянами (відвідувачами Винниківської міської ради) 28 серпня 2015 року в приміщенні Винниківської міської ради. Цей конфлікт задокументовано правоохоронними органами. Також свідками неприємної у святковий для усіх християн день події стало чимало працівників Винниківської міської ради, колектив редакції газети «Винниківський вісник». Очевидці події того ж дня дали покази, які вивчають правоохоронці. Тому опубліковувати їх наразі не вбачаємо за можливе", - про це йдеться у спільній заяві Винниківської міської ради та колектив редакції газети «Винниківський вісник».

Далі у заяві сказано: "Однак, вважаємо за необхідне заявити сьогодні, що інформація «про розмахування зброєю у приміщенні Винниківської міської ради й погрозу журналісту» є неправдивою! Жоден журналіст, який був присутній у момент виникнення конфлікту, не зазнавав жодних погроз! Поширення вищезгаданого прес-релізу певною політичною силою є ганебним і цинічним явищем для тих, хто вже розпочав виборчий піар, що базується на брехні.

Ми, працівники Винниківської міської ради, колектив редакції ВВ звертаємось до журналістів за підтримкою, яку ЗМІ спроможні надати своєю неупередженою діяльністю у висвітленні подій, які розвиватимуться напередодні місцевих виборів та в період виборчої кампанії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ