Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Інноваційні підходи до оцінки кредитоспроможності в онлайн кредитуванні

Сьогодні щоб отримати кредит на картку, вам не треба навіть з дому виходити. Треба мати планшет, комп’ютер або смартфон, а також доступ до інтернету. І якщо ви ніколи не брали мікропозики, зробити це можна швидко та просто.

rKQ3obPsguhwrnsOhcXfWRX7Rkcp9lALWnzfbzh59yyBFUkwhi6pUg5aS9jyBS5XdfYh984lGpjJlnvP1wb9PlNoU4Ba2LBH6_e5jWNq7X6MVwcQAAvb9bQk6Vzw5fELUZKcbD4b9he-Y6B5pQItc70

Як це можливо? Завдяки мікрофінансовим організаціям, які пропонують оформити цілодобовий кредит в будь-який час. Гроші ви отримаєте на свою картку. Компанія «Просто Кредит» пропонує вигідні умови кредитування онлайн для всіх громадян України. Це вихід для тих, кому терміново потрібна фінансова підтримка.

Як перевіряються дані при оформленні позики?

Кредит на картку - це дуже зручно, тому що його можна оформити цілодобово - https://prostocredit.com.ua/kredyt-24-7/. Якщо піти в банк, вас попросять принести довідку про доходи, мати поручителя, а також дуже детально будуть вивчати вашу кредитну історію. Якщо у вас не буде будь-яких документів або історія буде погана, скоріше за все ви отримаєте відмову в кредитуванні.

З мікропозиками все значно простіше. Інноваційні технології спрощують цей процес і ви зможете отримати гроші через кілька хвилин після того, як залишите заявку на сайті.

Тут є кілька ключових інноваційних підходів:

  1. Використання штучного інтелекту. Ваші дані не перевірятимуть фахівці компанії - все це самостійно робить штучний інтелект, який має доступ до величезної кількості інформації. Він її обробляє та приймає рішення, схвалити вам кредит чи відмовити. Весь процес займає значно менше часу, ніж якщо офомлювати кредит у банку;
  2. Врахування альтернативних даних. Для того, щоб оформити кредит у мікрофінансовій організації, вам не варто перейматися тим, що у вас неідеальна кредитна історія. Сервіс перевірить альтернативні дані, які й допоможуть йому визначитися з тим, наскільки надійним ви є клієнт і як швидко зможете виплатити отриманий кредит;
  3. Оцінка поведінки людини в Інтернеті. Сервіс оцінить вашу активність, а саме покупки, транзакції та багато іншого. Все це може розповісти про те, яка ви людина, які у вас фінансові звички і наскільки ви стабільні;
  4. Замість того, щоб пропонувати всім клієнтам ті самі умови, мікрофінансові організації створюють різні варіанти кредитування. Так, залежно від ваших даних, вам може бути запропоновано мінімальну суму кредиту на короткий термін. Якщо ви виплатите борг у вказаний час, надалі сума буде більшою. Таким чином можна навіть покращити кредитну історію – ви можете протягом певного часу брати невеликі кредити та успішно їх погашати. Історія покращуватиметься, і це буде підтвердженням для банків того, що ви – надійний клієнт із хорошою платоспроможністю. Ви зможете брати великі суми у мікрофінансових компаніях, а також кредитуватися у банках.

На сайті вам треба скористатися онлайн-калькулятором. Вам треба вказати ту суму, на яку ви розраховуєте, а також терміни, в які ви повернете борг. Сервіс автоматично порахує відсоток кредиту, який вам також доведеться повертати.

Онлайн-кредитування - це зручно, швидко та надійно. Варто перед тем, як оформлювати заявку, прочитати всі умови та вимоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ