Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інтернет магазин delikatto.com.ua пропонує сири, про які ви навіть не чули

А ви знали, що для виготовлення 250г справжнього італійського пармезану потрібно 4л коров'ячого молока, а що навіть з сироватки готують справжні вишукані та смачні сири, що на європейських виробництвах додають до молока і гриби, і спаржу, і вино, і інші цікаві інгредієнти?!

Звісно смак сиру з супермаркету та європейського значно відрізняються, оскільки у них різна технологія виробництва, компоненти, якість сировини та взагалі підхід до створення продукту. Наприклад, унікальний автентичний сир з Іспанії - Трончон. Виготовляється він з давніх-давен, оскільки про нього ще навіть написано в романі “Дон Кіхот”, який надрукований в 17 столітті. Виготовляється сир з козячого молока (дивіться на https://delikatto.com.ua/kozyachyy-syr), коров'ячого та овечого. Зараз збільшують різновид вулканоподібного делікатесу, додаючи гриб трюфель, корочку з розмарину, чорного чи червоного перцю.

Сир в Голландії (оглянути можна за посиланням) в основному виготовляється по технології , яка не змінюється. Значно розширюють та оновлюють асортимент завдяки додатковим інгредієнтам. Можна, наприклад, скуштувати не просто класичний сорт Гауда, а чорний з вугілля, фіолетовий з лавандою, різнокольоровий з зеленим перцем і чилі. Не такі дивакуваті, але також дуже смачні поєднання сиру з томатами, спаржею, білими грибами, кокосом, бананом, абрикосом, трюфелем, оливками та іншими не менш цікавими інгредієнтами.

А солодко-солоний напівтвердий сир з карамельним присмаком ви пробувати? Норвезький Брюност, який виготовляється з сироватки, коров'ячого та козячого молока, яке довго проварюється, за рахунок чого і карамелізується лактоза (молочний цукор). Кожен норвежець тільки цього сорту сиру з'їдає за рік не менше 3,5 кг. Брюност гарно смакує і з вином, і з кавою, чаєм, фруктами, джемами, медом, тостами, багетом і крекерами.

Навіть якщо ви їли пармезан, то варто спробувати справжній італійський пармезан, який може дозрівати 30 місяців. Витримується він у спеціальних приміщеннях і регулярно перевіряється спеціалістами, які стукають по ньому срібним молоточком і слухають який саме звук створюється при цьому. В Італії дуже ретельно контролюється виробництво, тому якщо воно виготовлене в певних регіонах і якісно, то ставиться маркування DOP.

Також на delikatto.com.ua є незвичний ірландський чеддер з вином, лікером і віскі, іспанський манчего та хустинка, овечий сир з їстівними квітами, італійський пекоріно, грана падано, горгонзола з блакитною пліснявою, французький рокфор і німецький фонталь. Пробуйте нові смаки, насолоджуйтесь натуральною продукцією, яка не містить шкідливих домішок, і отримуєте задоволення від кожного шматочку вишуканого делікатесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ