Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

iPhone 15: коли очікувати вихід “яблучного” девайса

Навколо теми смартфонів, які випускає компанія з Купертино, завжди точаться жваві розмови, а особливо, коли мова йде про прийдешні новинки.

І зараз довгоочікуваною моделлю є iPhone 15, про який вже потроху почала просочуватися деяка інформація у Всесвітньому павутинні.

До речі, якщо ви хочете стати одним з перших щасливих власників «п’ятнадцятки», клікайте тут: https://stylus.ua/uk/iphone-170/seriya:iphone-15/ і підписуйтеся на оновлення.

А тепер про наявні подробиці щодо iPhone 15, які вдалося роздобути з різних джерел в Інтернет-мережі.

Коли очікувати Айфон 15

Як правило, компанія Apple має за добру традицію презентувати світу нові Айфони у вересні, але за словами американського аналітика Вамсі Мохани, iPhone 15 слід очікувати ближче до грудня.

Головна причина такої затримки, на його думку, - проблеми з постачанням комплектуючих для камери девайса. Нагадаємо, нові «яблучні» смартфони 2023 року перейдуть на нові 48-мегапіксельні матриці. Одначе, купертинці вміють дивувати, тому все може піти за іншим сценарієм, тобто більш оптимістичним.

Які параметри матиме новинка

За наявною інформацією, iPhone 15 обов’язково отримає новий порт. Йдеться про роз’єм USB Type-C, замість фірмового конектора Lightining.

Крім того, інсайдери кажуть, що смартфон 2023 року унаслідує динамічний острівець Dynamic Island від актуальної моделі, але може мати певні доопрацювання, зокрема розширений функціонал.

Також, за даними з відкритих джерел, «яблучну» новинку оснастять потужнішою акумуляторною батареєю, а також оновленою кнопкою перемикання звукових режимів на бічній панелі.

Як вже згадувалося вище, зміни торкнуться і фотоможливостей апарату. Воно й не дивно, адже інженери компанії з Купертино завжди багато уваги приділяли камерам девайсів.

Є інформація і про процесор. Це може бути новий чіп A-17 Bionic.

Що ж стосується найголовнішого – ціни, подейкують, що смартфон від Apple відчутно подорожчає, можливо, навіть на цілих 200 доларів.

Отже, що маємо у підсумку:

  • Новий iPhone 15 може вийти не у вересні, а в грудні;
  • Смартфон замість Lightining отримає USB Type-C;
  • Апарат матиме Dynamic Island і «прокачану» камеру;
  • Збільшиться час роботи в автономному режимі;
  • Варто очікувати вищі цінники на смарфтони.

Певна річ, згадані вище дані базуються більше на чутках і припущеннях, але зазвичай інсайдерська інформація у підсумку часто підтверджується.

Тому зостається тільки очікувати на офіційний вихід iPhone 15, де і будуть розставлені всі крапки над «і».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ