Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Геращенко зустрілась зі студентами-міжнародниками Франкового університету

Сьогодні, 17 вересня, у межах робочого візиту на Львівщину перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко зустрілась із студентами та викладачами факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі присутні поспілкувалися про безвізовий режим з Європейським Союзом, євроатлантичну інтеграцію та про престиж нових ID-карток як аналогу версії українського паспорта старого зразка.

Ірина Геращенко наголосила, що сучасний паспорт вийшов на 24 сходинку у світі за своїм престижем.

Також перший заступник голови Верховної Ради України закцентувала увагу студентів на важливості прийнятого Закону про гендерну рівність в армії, а також Закону про реінтеграцію Донбасу, який визнає Росію агресором та окупантом та наголосила на важливості інформаційної безпеки.

"Ми повинні посилити українське законодавство, щоб унеможливити фейкові повідомлення в інформаційному просторі", - наголосила Ірина Геращенко.

Окрім того, присутні розглянули питання впровадження реформ в Україні. Зокрема, про успішну реалізацію реформи децентралізації та про захист прав внутрішньо переміщених осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ