Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

«Канадсько-Українська фундація» передала чергову допомогу Львівській лікарні на суму понад 7 млн грн

«Канадсько–Українська фундація» передала медичну допомогу Львову. Йдеться про апарати для лікування ран від’ємним тиском разом з розхідними матеріалами у КНП «Львівське ТМО «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» на суму понад 7 млн грн.

Застосування такої технології з від’ємним тиском у ранковій терапії є особливо корисним у випадку важких поранень, які вимагають тривалого лікування та заживлення, розповідає секретар постійної комісії охорони здоров'я, депутат фракції «Європейська Солідарність» Євген Кузик.

«Ці системи є відмінними у лікуванні ран різного ступеня та  етіології: гострі травми, опіки, пролежні, гнійні рани, трофічні виразки. Іншими словами, рани, які лікувались б без цих систем більше місяця чи навіть двох місяців загоюються впродовж тижня чи декількох тижнів. Апарат допомагає витягнути з рани надлишкову рідину, інфекційні матеріали та забруднення, що сприяє швидшому зціленню тканин та запобігає інфекційним ускладненням. Дякуємо «Канадсько – Українській фундації» за чергову допомогу Львову та Україні!», - каже Євген Кузик.

Завдяки цій технології лікування ран лікарям вдається допомогти великій кількості військових та цивільному населенню, що постраждали внаслідок бойових дій та отримали важкі мінно-вибухові травми: травматичні ампутації кінцівок, масивні дефекти мʼяких тканин різної локалізації, інфіковані рани після осколкових поранень.

«Щотижня у 1 ТМО ці апарати встановлюються не одному десятку хворих, за рахунок чого досягається швидкий та якісний ефект у лікуванні ран та скорочується перебування хворих у стаціонарі. Назагал, більше 100 пацієнтам (військові, цивільні) з пораненнями, внаслідок бойових дій було надано допомогу», - пояснює керівник Центру хірургії та онкології Андрій Гоцуленко.

Нагадаємо, це вже друга така допомога від фундації місту Львову – торік фундація передала лікарні 20 апаратів лікування ран та розхідних матеріалів на суму понад 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ