Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Карайте мене, але не робіть заручниками львів'ян, - Садовий виголосив промову

Сьогодні, 23 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий виголосив промову перед депутатами щодо сміттєвої блокуди Львова. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

"Останнім часом у пресі з'являється дуже багато інформації про Львів і мою скромну персону. Всі прекрасно розумієте, що після закриття Грибовицького сміттєзвалища за рішенням суду почалися проблеми", - зазначив Садовий.

Він наголосив, що Львів продукує орієнтовно до 600 тонн відходів на день.

"Державні органи влади, приймаючи рішення про закриття полігону, не надали альтернативи Львову, куди вивозити сміття. Вивозили перевізники по всіх регіонах нашої держави. Найдальша точка, яка була готова приймати ТПВ зі Львова, була в Покровську Донецької області. У нас із підприємцем була підписана угода до березня наступного року, але до нього приїхали особи, які пояснили, що має бути розірвана угода. Машини, які не встигли вивантажити, повернулися до Львова у супроводі поліції", - сказав Садовий.

Він заявив, що говорив з прем'єром, і той неодноразово давав доручення. 

"Коли приїздив до Львова, була скликана комісія НС і розблокували Львів на короткий період. Зараз знову все повторилося. Ми щодня звертається з листами. Комісія області прийняла рішення. Ми очікуємо, що за сім днів майданчики очистять. На сьогодні 380 майданчиків є переповнені у Львові", - сказав Садовий.

Він попросив ще раз публічно звернутися до органів місцевого самоврядування з проханням про допомогу.

"Ми сьогодні потребуємо допомоги. Когось кортить повчати, який Садовий поганий. Я знаю, який я є, що я зробив і що не зробив. Карайте Садового, але не робіть заручниками львів'ян", - заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ