Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коментар Президента щодо інциденту на засіданні Національної ради реформ 14 грудня 2015 року

Коментар Президента щодо інциденту на засіданні Національної ради реформ 14 грудня 2015 року. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Президента України.

"Як Президент, гарант Конституції, прав і свобод громадян, я не можу обійти мовчанкою ганебний інцидент, який стався в понеділок на Національній раді реформ.

Дискусія на цьому майданчику часто виходить гострою й гарячою. Там стикаються різні точки зору, продукуються ідеї, знаходяться компроміси, народжуються реформи.

Але в Нацраді, як ніде, неприпустимі груба лайка та образи, - особливо ті, які мають ксенофобський підтекст, зачіпають національну гідність людини, ставлять під сумнів її український патріотизм, пропонують комусь "забиратися з України геть".

Скандал на Нацраді реформ. Аваков кинув стакан в Саакашвілі

Це я запросив до України міжнародну  команду реформаторів,  яка вже встигла стати справді українською не лише за наданими їм паспортами, але й за духом.  І я не шкодую, що ухвалив таке рішення. 

З іншого боку, боротьба з корупцією - це не галузь шоу-бізнесу. Я хотів би, щоб ані державні службовці, ані народні депутати не брали участі у подібних "виставах".

Переконливішим виглядатиме не той, хто скаже красивіше, а хто свою доказову базу подасть до Національного антикорупційного бюро.

Це принципово новий, незалежний від влади орган, сформований на основі прозорого конкурсу і прискіпливого відбору директора, детективів та прокурорів. 

Настав час від антикорупційних шоу переходити до антикорупційних справ", - зазначив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ