Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія SoftServe стала переможцем номінації Премії HR-бренд Україна

У Києві відбулась головна подія HR-галузі - IX підсумкова кейс-конференція та церемонія нагородження переможців Премії HR-бренд Україна 2019: інновації, тренди та кращі рішення роботодавців.

На заході, організатором якого є hh.ua| grc, були представлені кращі практики зі сфери управління людськими ресурсами, мотивації і підвищення лояльності персоналу.

Головна задача Премії – ознайомити спільноту з дієвими кейсами та компаніями, які досягли найбільших успіхів у питаннях залучення та побудови довгострокових відносин зі співробітниками, дати орієнтири для розвитку HR-галузі. Адже ринок праці все більше ускладняється. Трудова міграція, діджиталізація, проблема залучення талантів та молоді, потреба у практичній підготовці випускників до викликів бізнесу, вплив технологій на структуру робочих місць та обов’язки спеціалістів тощо – ось перелік основних викликів, з якими роботодавцям доводиться мати справу.

Так, Марина Маковій, генеральна директорка hh.ua | grc, зазначає: «Зміни охопили все довкола. Змінюється світ. Все глибше проникнення цифрових технологій, мобільність населення та глобалізація, трансформація системи цінностей суспільства та зміна поколінь – усе це відбивається на тому, як ми будуємо свої стосунки з тими, хто нас оточує, зі співробітниками, із собою. Змінюється бізнес. З одного боку, компанії все частіше роблять інвестиції в діджиталізацію. А з іншого, – вони стають усе більш «людяними», створюючи умови для розвитку безцінних якостей співробітників: емпатії, креативності, інноваційності».

Тому важливо відмітити ті компанії, які успішно встигають за цими змінами та очолюють їх, надихаючи інших реалізувати потенціал та сміливо рухатись уперед.

За оцінкою експертного складу журі переможцями «Премії HR-бренд Україна» 2019 стали:

Номінація «Україна»

  • І місце – ПриватБанк з проєктом «ЮніорБанк – школа фінансового успіху»
  • ІІ місце – НЕК «Укренерго» з проєктом «Культурний код Укренерго: ЕНЕРГІЯ ДОВІРИ»
  • ІІІ місце – EPAM Ukraine з проєктом «Організація волонтерського руху серед талантів EPAM Ukraine»

Номінація «Столиця»

  • І місце Domino's Pizza Ukraine з проєктом «Domino's Business School»
  • ІІ місце Innovecs з проєктом «Innovation Vector – Мы растём и мы растим» та moneyveo з проєктом «Екосистема EVP moneyveo – зробимо задоволеним і успішним кожного співробітника moneyveo»

Номінація «Регіон»

  • І місце Маріупольська міська рада з проєктом «Утримання молоді в Донецькому регіоні»
  • ІІ місце Агропромхолдинг «АСТАРТА-КИЇВ» з проєктом «Моє майбутнє в агро: нові можливості з ІТ»

Номінація «Світ»

  • І місце SoftServe, Inc. з проєктом «Успішний старт кар'єри в ІТ»
  • ІІ місце DataArt з проєктом «Skillotron»
  • ІІІ місце Інтерпайп з проєктом «Майстерність без меж»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ