Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Козицький розповів про головні події на Львівщині за 22 березня

Начальник Львівської ОВА максим Козицький розповів про головні події на території Львівської області за минулу добу, 22 березня 2022 року.

За минулу добу (з 9 ранку 22 березня по 9 ранку 23 березня) на Львівщині 4 рази сповіщали про повітряну тривогу. Були загрози ракетних ударів: з акваторії Чорного моря, зокрема дальньою авіацією, та з території росії.

"Якщо ви чуєте звук сирени, отже є небезпека. Отже – треба йти в укриття!", - наголосив він.

Палії сухостою на Львівщині і надалі не можуть вгамуватися. За добу фахівці ДСНС виїжджали на 74 пожежі через це. Нагадаю, якщо вас спіймали за спалюванням трави, вам загрожує штраф або, зважаючи на воєнний стан, підозра у диверсії. Останнє карається позбавленням волі на 15 років або довічним ув‘язненням.

Ми прийняли та розселили ще 6600 вимушених переселенців. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Львівщині прихисток надали 223 тисячам людей. 

У державних та комунальних закладах маємо майже 18 тисяч облаштованих місць для людей, які покинули дім через бойові дії, ще понад тисячу місць є у приватній сфері.

Пункти пропуску у Львівській області за добу на виїзд перетнули 23 тисячі українців. Потік людей знизився, і черг майже немає. Від 24 лютого за кордон через пункти пропуску на Львівщині виїхали 1 мільйон 179 тисяч людей.

Повернулися в Україну за минулу добу понад 15 тисяч українців. Більшість – чоловіки, які планують поповнити лави захисників Батьківщини. Загалом, з початку відкритої збройної агресії в Україну повернулися близько 370 тисяч наших земляків.

Поліція Львівщини опрацювала понад 1700 звернень про підозрілих осіб, автомобілі чи інші об’єкти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ