Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Куди подівся квартиний інвествнесок від ТзОВ "Патриаком"?

Як Львів використовує інвестиційні внески забудовників? Зокрема, ТзОВ „Патриаком“, яке будує квартал житлової забудови на вул. Шевченка, 60 і вул. Скляній, 15.Це питання,сьогодні, 29 вересня, під час пленарного засідання Львівської міської ради планує порушити Українська галицька партія.

Відповідно до рішення виконкому 2009 р., ТзОВ „Патриаком“ мав укласти договір про сплату інвестиційного внеску, а сам інвестиційний внесок сплатити шляхом безоплатної передачі у власність ЛМР квартир площею 15% від загальної площі житла після завершення будівництва житлових будинків. Також ТзОВ „Патриаком“ зобов’язалося виступити інвестором на проектування і будівництво дитячого садка та реконструкцію вже існуючих шкіл.

Яка наразі загальна площа квартир у вже збудованих житлових будинках? Чи вже передані у власність ЛМР квартири площею 15% від збудованого житла та як міська рада планує використати отримані квартири? Таку інформацію вимагає надати йому депутат від УГП Тарас Чолій.

Нагадаємо, що 23 вересня виконком ЛМР, з грубими порушеннями процедури, затвердив містобудівні умови та обмеження для забудови земельної ділянки на вул. Шевченка, 60. Це викликало серед львів’ян широкий резонанс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ