Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ЛМР оголосила конкурс на посаду директора "Шевченківського гаю"

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Зазначається, що умови оплати праці директора Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Серед кваліфікаційних вимог до кандидатів:

  • повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки (спеціаліст або бакалавр);
  • стаж роботи у сфері культури не менше 3 років;
  • володіння державною мовою;
  • здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури .

Кандидати повинні подавати документи особисто в паперовому та електронному вигляді в управління культури департаменту розвитку Львівської  міської ради за адресою: м.Львів, пл.Ринок,1, III поверх, каб.321, або надсилати на поштову та електронну адресу управління культури  департаменту розвитку Львівської міської ради.

Адреса електронної пошти управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради: [email protected]

Документи приймаються з 15 травня 2023 р. до 13 червня 2023 включно.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, 26 жовтня, під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового керівника Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького. Ним став Михайло Закопець. Призначення відбулось на період до проведення повноцінного конкурсу на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ