Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львівському скансені проведуть майстерклас з малярства на склі

Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького запрошує на майстерклас з малярства на склі, який відбудеться вже цієї неділі, 14 липня. Про це повідомляє ЛМР.

У Львівському скансені добігає до завершення виставка Оксани Андрущенко з малярства на склі «Триєдине». Однак відвідувачі музею мають ще одну нагоду оглянути експозицію та краще познайомитися з творчістю художниці, відвідавши майстерклас художниці з малярства на склі.

Оксана Андрущенко – львівська художниця, твори якої неможливо сплутати з чиїмись іншими роботами. Вони вирізняються рафінованою композиційною структурою, площинністю та геометричністю, характерною для народних візерунків, зокрема в декоративній тканині чи на різьбі. Також міцно опирається на традицію й тематика, з якою працює художниця. Гуцульські свічники-трійці стали однією з наскрізних тем її творів та композицій.

Щоб краще дізнатися про авторську манеру малярства на склі Оксани Андрущенко та помалювати у творчому колі разом з художницею – реєструйтесь на майстерку.

Для кого: дорослих та дітей від 12 років.

Коли: 14 липня (неділя) о 14:00.

Де: Мала виставкова зала музею «В укритті».

Вартість участі: 1 000 грн.

Форма для реєстрації тут 

Підтвердженням вашої участі у майстеркласі є прикріплений файл квитанції про оплату у реєстраційній формі.

Додамо, також у день майстерки в скансені відбуватиметься кураторська екскурсія виставкою народних ікон на склі з колекції Остапа та Тараса Лозинських «Крихкіші за скло» від мистецтвознавця, іконописця та керівника відділу науково-освітньої та виставкової роботи музею Романа Зілінка (14 липня о 13:00), тож учасників запрошують долучитись і до цієї події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ