Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів прийматиме Глобальний лідерський саміт

Цього року Україна вже вкотре стає однією із ста країн світу, які приймають Глобальний лідерський саміт. 27-28 листопада саміт пройде у Львові, а 4-5 грудня у Києві. Масштабна лідерська подія у Львові збере близько тисячі учасників. Також у програмі особливі гості: мер міста Андрій Садовий, Єпископ УГКЦ Владика Венедикт, відома співачка Брія Блессінг і переможець шоу «Голос країни» Антон Копитін. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Глобального лідерського саміту.

Глобальний Лідерський Саміт, будучи партнером всесвітньо відомого проекту The Global Leadership Summit, який заснований в 1995 році Білом Хайбелсом, в Україні проводиться з 2006 року. Щорічно в ньому бере участь близько 160 000 лідерів з усього світу, повідомляє RISU. Мета заходу - це розвиток лідерства на вищому рівні зі збереженням найважливіших християнських цінностей.

ГЛС традиційно проходить у Лос-Анджелесі, збираючи стотисячну аудиторію. Після чого відеозапис події розповсюджується країнами-партнерами. Кожна держава має свою специфіку проведення. Зазвичай, окрім відео-сесій організатори традиційно запрошують і національних спікерів-лідерів, які у форматі ток-шоу дарують учасникам ГЛС багато нових і надихаючих ідей, враховуючи помісну специфіку. У Львові Глобальний лідерський саміт пройде вже вдруге. У 2014 році у Палаці залізничників цей саміт об’єднав більше шестиста учасників.

Ректор біблійної семінарії, Ярослав Пиж, організатор саміту у Львові, розповідає: «Коли ми дивимось на лідерів, які ведуть людей вперед, часто приходить розуміння того, що вони бачать набагато більше, аніж ті, хто крокує за ними. Спікери саміту – це всесвітньовідомі керівники у сфері бізнесу, політики, освіти, та некомерційних і соціальних сферах впливу.Досвід людей, які будуть промовцями на ГЛС, допоможе нам подивитись, де ми знаходимось на карті свого життя і в якому напрямку нам рухатись».

Протягом двох днів саміту на учасників очікують не лише насичені лекції, але і ток-шоу з мером Львова, особлива музична програма. Антон Копитін, переможець шоу «Голос країни» та чарівна Брія Блессінг, українка з американським колоритом, додадуть мелодійності у атмосферу Глобального лідерського саміту.

Також у Глобальному лідерському саміті особисто участь візьме Владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Він виступить із лекцією на тему: "Куди і як я інвестую своє життя?"

Запрошуємо всіх охочих приєднатись і стати учасником Глобального лідерського саміту, який пройде 27-28 листопада на стадіоні «Арена Львів» у залі «Медіа-центр».

Реєстрація за цим посиланням: http://2event.com/events/311886

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ