Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів скерував області 50 млн грн за вивіз сміття

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення скерувати 50 млн грн до обласного бюджету на вивіз сміття зі Львова. Відповідне рішення виконком ухвалив сьогодні, 13 вересня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як сказано в повідомленні прес-служби, сьогодні, 13 вересня, виконавчий комітет ЛМР на позачерговому засіданні розглянув та прийняв рішення «Про схвалення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік». Як сказав під час доповіді директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, зміни до бюджету розглядались, враховуючи пропозиції головних розпорядників коштів.

«Є три питання, які сьогодні варто розглянути і подати сесії завтра для розгляду. Перше – департамент економічного розвитку запропонував збільшити доходи від інвестиційних внесків на 50 млн грн. Пропонується збільшити доходи і видатки бюджету розвитку і ці 50 млн грн направити на субвенцію обласному бюджету за вивіз ТПВ. Друге – пропонується виділити 5 млн 982 тис грн на судовий збір на виконання постанови суду. Третє питання на ваш розгляд – це пропозиція департаменту гуманітарної політики щодо перерозподілу коштів – забрати з медикаментів і харчування 6 млн 870 тис грн і направити їх для забезпечення заробітної плати працівників трьох стоматологічних поліклінік», - доповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

«Пропозиція по забранню коштів з медикаментів – я би хотів, щоб по цьому питанню сесія приймала рішення, а не виконавчий комітет. Тому я пропоную, щоб ми це питання залишили на розгляд сесії», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак виконком ухвалив усі пропоновані зміни до міського бюджету, крім перерозподілу у сфері охорони здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ