Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА припинила кординацію вивезення львівського сміття

«Ще 30 березня у Львові переповненими залишались 4 контейнерні майданчики твердих побутових відходів, які обслуговує львівське комунальне підприємство “Львівспецкомунтранс”. Та наразі вже і там вивезли сміття", - повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка 31 березня під час брифінгу.

Також він зазначив: "Вважаю, що Львівській міській раді після вивезення сміття з перенакопиченних майданчиків потрібно перейняти ці речі під свою відповідальність і продовжити вивіз твердих побутових відходів з території міста".

Олег Синютка додав: "Від вчорашнього дня ми припинили засідання координаційних нарад в Львівській ОДА, які проходили кожного дня, щоб організувати вивезення твердих побутових відходів з території міста. Наразі частина полігонів на території Львівської області надалі продовжує приймати сміття зі Львова».

На питання журналістів, скільки часу область прийматиме сміття зі Львова, Олег Синютка відповів: «Я думаю, що це має бути предметом домовленостей між львівської владою та власниками полігонів. Для цього  потрібно провести відповідні переговори. Якщо буде потреба втручання Львівської ОДА, то ми готові втрутитись».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ