Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське сміття доїхало до Сумщини

1/2
Поліція затримала дві вантажівки МАН, доверху навантажені побутовими відходами, які прямували в місто Глухів Сумської області з однієї із західних областей України. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Два МАНи доверху наповнені сміттям прямували зі Львова до Глухова. Поліцейські автівки зупинили і не допустили їх розвантаження. Після чого супроводили сміттєвози за межі області. Аби прояснити ситуацію, правоохоронці готують відповідне звернення до мера Глухова.

Близько 12 години ночі працівники поліції, що несли службу на автодорозі Київ-Кіпті-Бачівськ, помітили два вантажних автомобіля МАН, які прямували в бік Глухова. «Привернули вони увагу неприємним запахом, - говорить начальник Глухівського відділу поліції Андрій Сердюк. - Це викликало підозри щодо їх вантажу. Поліцейські наздогнали транспортні засоби та попросили у водіїв документи. Документів не виявилось. Зі слів чоловіків в причепах знаходилась макуха – пресоване насіння соняшника. Після того як на місце була викликана слідчо-оперативна група, останні таки зізнались – перевозили відходи та звичайне сміття».

Знайшлась і товаротранспортна накладна. В якій було зазначене лише місто відправник та місто, де автівки повинні бути розвантажені – Глухів, Сумська область. Зі слів водіїв – вони лише наймані перевізники, а в Глухові їх повинна була зустріти людина і надати подальші вказівки щодо вантажу. Поліцейські подію зареєстрували і проводять перевірку, в рамках якої вже підготовлено звернення до мера м.Глухів з проханням роз’яснити ситуацію та повідомити про відповідне рішення відвантажувати львівське сміття на місцевому сміттєзвалищі. Самі ж сміттєвози поліцейські супроводили за межі області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ