Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати зустрілися зі студентами

У Львові депутати зустрілися зі студентами Львівського національного університету ім. Івана Франка, Українського Католицького Університету та Національного університету «Львівська Політехніка» щоб поговорити про «Молодь у місцевому самоврядуванні".
Петро Адамик

Студентів цікавила можливість стажування у Львівській міській раді, перспектива впливати на роботу ради та актуальні проблеми нашого міста - розповідає голова факції "Європейська Солідарність" Петро Адамик.

"Ми запрошуємо студентів на стажування до нашої фракції "Європейська Солідарність". Так вони зсередини зможуть побачити працю депутатів і зрозуміти те, які реалізуються проєкти, які полегшують життя мешканців нашого міста.

З студентами завжди приємно розмовляти, вони ставлять чимало запитань та не бояться висловлювати свою думку. Вони ростуть вільними людьми, які, я переконаний, зможуть зробити Львів ще кращим. Я дякую  організаторам за ініціативу та за таку можливість поспілкуватися з активними студентами львівських вишів", - прокоментував Адамик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ