Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські десантники знищили два «Гради» терористів

Десантники з 80-ї бригади, які контролюють летовище аеропорту Луганська, знищили дві системи залпового вогню «Град», з яких їх обстрілювали терористи. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова громадської організації ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Бійці 80-ї бригади реалізували інформацію, яку вони отримали від розвідгрупи «Правої справи» щодо місця знаходження систем залпового вогню «Град». Львівські десантники нанесли точний удар по вогневим точкам. Розвідгрупи зафіксували факт детонації. З цих систем терористи постійно обстрілювали летовище аеропорту. Дві системи вдалося знищити», - зазначив Дмитро Снєгирьов.

За його словами, місце дислокації систем «Град» було у містечку ВВАУШ, де вони поповнювали боєкомплекти і заливали паливо в машини.

«Аналізуючи періодичність та траєкторію обстрілів, було вирахувано квадрат місця перебування цих систем, але не знали, що там місце базування. Попри заходи безпеки бойовиків розвідникам вдалося знайти і дати координати львівським десантникам, які майстерно провели цю операцію по знищенню систем залпового вогню «Град». Розвідгрупа зафіксувала детонацію, а згодом із каналу незахищеної інформації довідалися про знищення двох таких систем», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Фото - kollektsiya.ru

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ