Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на зустріч з Віталієм Портниковим про суспільний досвід війни

Віталій Портников проведе дискусію «Суспільний досвід війни як шанс на (не)порозуміння».
Фото з відкритих джерел

Віталій Портников – український публіцист, журналіст та письменник, автор аналітичних статей, книг «Евора», «Богородиця в синагозі» та «Тюрма для янголів», оглядач радіо «Свобода».

"Колективний досвід, який зараз проживає Україна протягом 9 років військового та багатолітнього культурного антиімперського протистояння, формує нові шляхи взаємодії на міжнародному рівні. Відбувається увиразнення культурної ідентичності та ментальної відмінності українців, руйнування пострадянського міфу про «єдиний народ», водночас вибудовуються спільні дії із Європою та Заходом. Українці є свідками й учасниками історичних подій, що потребують постійного проговорення та рефлексій. Саме тому під час дискусії говоритимуть про те, як можливо транслювати досвід завдяки інституційній та дипломатичній діяльності та як знайти шляхи та механізми порозуміння для співтворення майбутнього", –  йдеться в повідомленні.

Дискусія відбудеться у межах проєкту співробітництва між містами побратимами Львовом (Україна) та Фрайбургом (Німеччина) Get in Touch 17 березня о 18:00 в театрі пива «Правда» (пл. Ринок, 32)

Участь  в події безоплатна, однак потрібно зареєструватись

Довідка

Проєкт Get in Touch реалізує ГО «Мережа Центрів Едукації» за підтримки DVV International, Інституту міста та управління культури Львівської міської ради та фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини.

Проєкт має на меті стати освітньо-культурним майданчиком для дискусій, знайомства та обміном досвідом між містами через проведення онлайн-конференцій, лекторіїв, творчих воркшопів, виставок та літературних зустрічей.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ