Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мальський зустрівся з представниками організації "Скаутство Європи в Україні"

Сьогодні, 18 листопада, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із представниками громадської організації ʺСкаутство Європи в Україніʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Маркіян Мальський зустрівся з представниками організації "Скаутство Європи в Україні"

Організація налічує 22 місцевих осередки, з них 16 у Львівській області.

Про діяльність організації розповів Президент Юрій Зошій, віцепрезидент Назар Яременко та керівники осередків із районів області.

ʺВ Україні наша організація, як рух, є з 1998 року. Її сюди привіз один монах з монастиря Онуфрія. Три року тому наш рух зареєструвався в громадську організацію. Ми працюємо з дітьми, молоддю. Скаутство – це спосіб життя. Тому ми працюємо також із батьками, адже вважаємо, що найкращий приклад для дітей це їхні батьки. Йдемо в ногу з церквою і одним із наших гасел є ʺБог понад усеʺʺ,-  розповів Юрій Зошій.

Відтак, сторони поспілкувались про реалізовані проєкти, а також плани у напрямку просвітництва, волонтерства, виховної роботи серед дітей та молоді, співпрацю Львівської ОДА і організації в межах заходів молодіжного та культурного спрямування.

У свою чергу, Маркіян Мальський відзначив важливість внеску організації у патріотичне, свідоме виховання дітей та молоді та запевнив представників організації у підтримці Львівською ОДА їхньої діяльності і надалі.

Адже зазначимо, що цьогоріч організація ʺСкаутство Європи в Україніʺ стала переможцем на конкурсі молодіжних проєктів та реалізувала обласний захід ʺВишкільний табір для провідників скаутів ʺУкраїна понад усе!ʺ, отримавши фінансування з обласної програми ʺМолодь Львівщиниʺ.

Довідково: Скаутство Європи в Україні – це велика педагогічна організація, яка розвивається в 11 країнах Європи та налічує понад 55 000 скаутів лише серед хлопців і дівчат віком від 12 до 17 років та більш як 10 000 старших провідників, які активно та індивідуально працюють із кожним скаутом і скауткою. У світі налічують понад 25 мільйонів скаутів.

Виховною роботою у ГО ʺСкаутство Європи в Україніʺ займаються 27 волонтерів, які пройшли необхідні вишколи, в тому числі 12 з них проходили навчання за кордоном.

З 2016 року ГО ʺСкаутство Європи в Україніʺ провела 78 заходів всеукраїнського, обласного та місцевого рівнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ