Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мандрівників запрошують до подорожей регіональними ландшафтними парками Львівщини

Як повідомили сьогодні, 11 жовтня, у прес-службі Львівської ОДА, адміністрації регіональних ландшафтних парків «Верхньодністровські Бескиди», «Равське Розточчя» та «Надсянський» кличуть в гості.

Адміністрації регіональних ландшафтних парків «Верхньодністровські Бескиди», «Равське Розточчя» та «Надсянський» кличуть в гості.

В парках зазначають, що на їх теренах багата та різноманітна природа, чудові краєвиди та безмежні ландшафти, встигніть замовити ексурцію ще цієї осені.

Кожен з регіональних ландшафтних парків облаштований рекреакійними зонами, які складаються з альтанок, дитячих майданчиків з гіркою та лазанкою, майданчиків для гри у футбол, волейбол і бадмінтон, велостоянок, мангалів, вуличними душовими кабінами, санзонами та смітників.

Так, у РЛП «Верхньодністровські Бескиди» функціонують рекреаційні зони «Під кичерою», «Княжа волиця», у РЛП «Надсянський» - зони відпочинку поблизу смт. Бориня, РЛП «Равське Розточчя» - «Сосновий Бір» біля м.Рава-Руська.

Для  проведення гарного, погожого осіннього дня в мальовничих заповідних територіях Львівщини звертайтися за номерами телефонів до адміністрацій:

РЛП «Надсянський»  -  097 99 86 075 Мирон

РЛП «Верхньодністровські Бескиди» - 098 28 56 238 Наталя

РЛП «Равське Розточчя» - 097 45 15 983 Юрій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ