Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мацех, Бобришова і 30 тис. грн

Сьогодні, 17 вересня, директор ЛКП "Лев" Олег Мацех в коментарі для Гал-інфо відповів на запитання, чи вичерпаний фінансовий конфлікт із його екс-заступницею Орисею Бобришовою. «Ви знаєте, мене це не цікавить взагалі, адже ми просто робимо свою роботу. Для мене ці гроші втрачені, але я маю надію, що вони не втрачені для безпритульних собак», – зазначив Олег Мацех.

«Орися підтвердила те, що вона отримувала кошти. Вона сказала, що це від інших благодійників. Повторюю, це питання мене  більше не цікавить. Я не збираюся витрачати свій час на таких людей та на дрібниці», – додав директор ЛКП «Лев». 

Нагадаємо, що 3 вересня на одному із Інтернет-видань Львова була опублікована стаття, в якій Олег Мацех звинуватив свою екс-заступницею Орисю Бобришову у привласненні 46 тис. грн волонтерських коштів. В свою чергу, Орися Бобришова на прес-конференції 7 вересня зазначила, що 30 тис. грн благодійних коштів - це вклад  її знайомого.  Ці гроші призначались для купівлі спеціальних рушниць-шприцеметів, але оскільки вона  на ЛКП «Лев» більше не працює, тому й  ці гроші жінка забрала, адже вона не є впевненою, що вони підуть за призначенням. Що стосується  16 тис. грн, то вона нічого не знає. 

Сьогодні, 17 вересня,  на ЛКП "Лев" Олег Мацех показав журналістам дві нові рушниці-шприцемети для безболісного відлову тварин. Кошти на придбання такого обладнання він отримав від благодійників. Вартість двох рушниць становить 3 500 тис. доларів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ