Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мерія та Львівська облрада виділять 200 млн грн на підтримку сміттєзвалищ області

Львівська міська рада та Львівська обласна рада виділять 200 млн грн на підтримку сміттєзвалищ області, а також на інші соціальні потреби міст обласного значення. Про це сьогодні, 21 квітня, на брифінгу повідомив Андрій Білоус, перший заступник голови Львівської обласної ради, передає кореспондент Гал-інфо.
Гал-інфо

Упродовж двох років (2017-2018) із бюджету Львівської міської ради буде виділено по 70 млн грн субвенції для міст області, із бюджету Львівської обласної ради по 30 млн грн для облаштування та підтримки сміттєзвалищ та полігонів у Львівській області.

"Львівська міська рада переводить кошти у вигляді субвенції, вони будуть спрямовані на соціальні потреби - ремонт доріг, освітлення та інше.

Перед нами стоїть глобальне завдання за два роки впорядкувати ситуацію із полігонами у Львівській області. Сподіваюся, що за цей час буде збудовано і сміттєпереробний комплекс", - зазначив Андрій Білоус.

Нагадаємо, сьогодні у Львові підписали Меморандум на два роки про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування про вивіз твердих побутових відходів із Львова на полігони області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ