Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МФО України почали надавати кредити на карту цілодобово

Звернувшись в МФО України, отримати кредит на карту, здавалося б, можна в будь-який час дня і ночі. Однак виявляється, що багато мікрофінансові фірми повідомляють про таку можливість тільки в цілях самореклами і залучення потенційних позичальників.

Насправді, вони перераховують гроші тільки в робочий час. Якщо фінанси потрібні були вам в позаурочний час, рекомендуємо взяти мікропозик цілодобово від Creditik.

Позика на карту 24/7 - обман чи реальність?

Все МФО, що пропонують цілодобові кредити на карту, можна умовно розділити на дві категорії:

  1. Мікрофінансові організації, на сайті яких ви можете подати заявку на швидкий позику в будь-який час дня і ночі. Фактично, все онлайн МФО є в цьому відношенні цілодобовими. Однак деякі з них, найбільш «хитрі», вказують це як своєї конкурентної переваги. Ви подаєте запит на безвідмовний кредит, наприклад, о 3 годині ночі. Але відповідь по нього приходить тільки в 8-9 ранку (після виходу на роботу кредитних експертів).
  2. МФО, які дійсно надають цілодобовий мікропозик. Ви можете не просто оформити запит, але і отримати відповідь по ньому.

Цікава інформація! Відразу після підтвердження заявки позичальника, МФО перераховує гроші на його рахунок. Хвилюватися про те, що фірма схвалить вам мікрокредит, але не стане переводити його до настання трудових буднів, не потрібно.

Як знайти МФО, яка відкрита цілодобово?

Найпростіший варіант - скористатися допомогою сервісу-агрегатора пропозицій від МФО «Кредітік». На його сторінках ви побачите умови кредитування всіх ліцензованих мікрофінансових фірм нашої країни. Перейдіть на офіційний сайт сервісу, після чого:

  1. Відкрийте розділ з МФО, оформляють кредити цілодобово.
  2. Порівняйте пропозиції різних компаній, беручи до уваги ліміти, терміни, суми, можливості пролонгації та дострокової виплати позики.
  3. Перейдіть по активному посиланню на сайт обраної фірми. Подавайте запит на мікрокредит.

Цікава інформація! Сам сервіс не займається видачею грошей і не впливає на відповідь МФО за заявкою на фінансову допомогу. Він надає інформаційні послуги: безкоштовно і цілодобово.

Умови і можливості цілодобових позик

Оформити мікрокредит цілодобово можна на тих же умовах, що і будь-який інший займ в МФО:

  • Сума кредиту - від 300-500 гривень до 10-15 тисяч гривень. Зверніть увагу: для нових клієнтів завжди передбачаються обмеження по сумі першої позики. Як правило, вона не перевищує 3-5 тисяч гривень. Надалі, ліміт буде поступово збільшуватися;
  • Термін кредитування - цілодобово ви можете оформити і отримати як короткостроковий, так і довгостроковий мікропозик. В останньому випадку ніяких додаткових документів, поручителів або застав не буде;
  • Процентна ставка - взявши кредит, наприклад, вночі, ви можете не побоюватися збільшення процентної ставки. Вона однакова для всіх клієнтів МФО, незалежно від того, в який час доби вони звертаються за допомогою.

Цілодобові позики можна:

  • Пролонгувати. Якщо ви не можете виплатити борг у визначений термін, продовжите період кредитування. Процентна ставка не зросте, кредитна репутація не зіпсується;
  • Достроково виплатити. Багато МФО пропонують дострокову виплату мікрокредитів з можливістю перерахунку відсотків в сторону зменшення.

Чи можна отримати цілодобовий позику під 0%? Так. Якщо ви радите всім іншим умовам програми (є новим клієнтом МФО).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ