Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька покинула санаторій "Нові Санжари", - ЗМІ

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька натепер не в санаторії "Нові Санжари". Про це "5 каналу" повідомив представник закладу і додав: на місце обсервації посадовиця має приїхати пізніше.

У пресслужбі Кабміну підтвердили: Зоряна Скалецька у Нових Санжарах не залишається.

Напередодні вона на своїй сторінці у фейсбуці написала, що залишається в обсервації разом з евакуйованими. Таким чином хотіла заспокоїти громадян Нових Санжар. Заявила, що через це пропустить день народження своєї дочки. Їй сьогодні виповнюється 10 років.

Як повідомляє "5 канал", з евакуйованими українцями чільниця МОЗ Зоряна Скалецька не мала прямого контакту, тож мала змогу покинути місце обсервації в Нових Санжарах. Про це "5 каналу" розповів начальник медцентру "Нові Санжари" Олександр Блінов.

Також він зазначив, що у разі свого повернення – міністр матиме окреме місце для роботи. У прес-службі Кабінету Міністрів повідомили: Зоряна Скалецька не перебуватиме на обсервації.

Натомість Зоряна Скалецька на своїй Facebook сторінці повідомила, що перебуває в санаторії "Нові Санжари", їй виділили окреме приміщенняі зараз вона проводить зустріч з екіпажем літака.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ