Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як у Бродах надають землю бійцям АТО

Міський голова Бродів Анатолій Белей у коментарі Гал-інфо відкинув звинувачення депутата фракції "Свободи" Михайла Нискогуза у тому, що Бродівська міська рада порушила першочергове право українських бійців на земельні ділянки.

Зокрема, прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода» з посиланням на депутат Михайла Нискогуза повідомила про те, що впродовж двох років на кожній сесії Бродівської міської ради депутати ухвалюють рішення про відмову в наданні земельних ділянок десяткам українським бійцям, мовляв, на території міста немає вільних земельних ділянок.

"Водночас міськрада ухвалює низку інших рішень з питань надання земельних ділянок під житлову забудову для окремих груп громадян, і ці щасливчики - підставні особи від міського голови",- йдеться в листі.

Своєю чергою Анатолій Белей заявив, що фракція "Свободи" веде інформаційну війну про нього.

"Загалом вже у нас на обліку є понад 660 заяв на отримання земельної ділянки. Станом на сьогодні ми вже надали близько 20 ділянок. Зараз готується новий детальний план району, а це тривалий процес, і тоді ми дамо ще 7 ділянок. 

Це не в моїх інтересах не видавати земельні ділянки учасникам АТО",  - розповів Анатолій Белей.

"Я на останніх виборах із результатом 87% голосів переміг кандидата від "Свободи", тому й не дивно, що вони таке пишуть", - додав міський голова Бродів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ